Den store dræber

Den store dræber

Tidligere var det hjertekarsygdomme, som staten udråbte til den store dræber blandt danskerne, men det er det ikke længere, det er blevet cancer, og det er en modbydelig sygdom at slås med, både for dem som lider af sygdommen og for de pårørende, som står og føler sig hjælpeløse.

Det er måske også derfor, der er så mange som samler ind til de forskellige cancerfonde, for der skal meget seriøs forskning til, før vi kan bekæmpe cancer effektivt. Og det kræver både penge og forskere, som arbejder på højtryk for at finde løsningen, for der er ikke kun en type cancer, nej der er mange, og den ændrer sig nogle gange også, så det er en ulige kamp lige nu, men forskerne er fortrøstningsfulde, for der tages store og små skridt mod en kur for de mange typer af cancer.

Bliv hørt ved at skille dig ud fra mængden

Indsamlinger er der nok af. Både hvad angår cancer, men også alle de andre gode formål, der findes både nationalt og internationalt. Det gør, at det kan være rigtig svært at få ørenlyd og sikre, at det lige er dit formål, der rammer danskernes hjerter. Selvom danskerne har store hjerter og gerne giver meget til velgørende formål, så har de alle en grænse.

En måde at gøre din indsamling til en cancerfond mere interessant og tiltrækkende på er ved at give alle noget at glæde sig over. Cancer er og bliver både ubehageligt og trist, og for alle dem, der er ramt af sygdommen eller har den tæt ind på livet, kan det gøre rigtig meget at lave noget, der er livsbekræftende og festligt.

Vis dine nærmeste og dig selv, at der stadig er plads til fest og glæde, selvom cancer er en del af hverdagen, klæd jer ud i kostumer fra partyking.dk og fejr livet. Gode oplevelser er noget, alle kan tage med sig resten af livet, og en fest i hverdagen kan samtidig bruges til at skabe fokus på indsamlingen til din cancerfond ved at skille sig ud.

Sammen er stærkere

Det er også en fordel at slå sig sammen med andre, der har det samme formål som dig. Der er styrke i antal, og det vigtigste er det fælles mål, nemlig at indsamle til dem, der er ramt af cancer, til at hjælpe syge børn og deres familier og til endnu mere forskning i området.

Ved at arbejde sammen om et fælles mål kan alle de gode ideer til indsamlingsmetoder og fundraising blive luftet, og de bedste ideer kan føres ud i livet for at hjælpe andre med netop livet.

Husk på, at selvom det er hårdt arbejde, så går rigtig mange danskere rundt med en varm tanke til alle dem, der bruger tid og kræfter på at hjælpe dem, der rammes af en af de mest ubehagelige sygdomme, der findes. Bliv ved med at kæmpe for dem alle sammen.