Det er ikke gratis alle steder

Det er ikke gratis alle steder

Bliver du syg her i landet, så er der et sikkerhedsnet, der sørger for, at din behandling kan starte med det samme. Men det gode, vi nærmest tager for givet, findes ikke alle steder i verden. Mange steder er behandling egenbetaling eller noget, man skal forsikre sig ud af.

Den behandling, du kan få, er ikke nødvendigvis dårlig, men prisen kan være for høj for rigtig mange. Slipper pengene op, hvad kan man så gøre?

Mange tænker sikkert den tanke, nogle valgte at omsætte det til et TV-serie. For de fleste, så ringer Breaking Bad en klokke.

En ganske ordinær mand bliver ramt af kræft. Som så mange andre. For ham kan det kun gå en vej, og hvad bruger man så resten af livet på? I dette tilfælde til at starte et methlab op og blive narkoproducent og sælger.

Her en meget syret og alternativ vinkel på, hvad en dødsdom kan gøre for et menneske. En mand, der bliver en anti-helt, for hans handlinger er amoralske, men samtidig med en forståelse for hans valg, for det meste bliver reelt lige meget, når der ikke er meget tilbage.