Det fylder alle steder

Det fylder alle steder

Som med alle andre alvorlige sygdomme, så gælder det om at starte en behandling op hurtigt. Det skal samtidig være den rette behandling, så det at ramme diagnosen fra starten af er lig så vigtig.

Samtidig er det en sygdom, som rammer bredt. Igen kender alle nogen, der har eller har haft cancer, og det skaber fokus for alle. Her står folk sammen, for vi forstår, hvordan den rammer. Derfor er der også en stor interesse i, hvordan politikerne vil sikre midler nok til både forskning og behandling af det, og det har en afsmittende effekt på alle medier, der løbende fortæller om både godt nyt og knap så godt nyt.

Her kan alle følge med i, om vi er lige så gode som vores nabolande til at behandle sygdommene. Noget vi gerne vil være. Behandlingen her i landet skal være lige så god, som den er i nabolandene, og der skal nok blive råbt vagt i gevær, hver gang der måtte være noget, der halter.

Der bliver samtidig holdt fokus på området ved hjælp af medierne. Der bliver talt og debatteret, for cancer har altid nyhedens interesse med sig.