Hold en fest

Hold en fest

Vi mennesker holder af at blive underholdt. Selv når det er med en trist baggrund. Et kedeligt budskab glider bare bedre ned med musik, dans, fest og farver. Det får også mange flere til at dukke op for at støtte en god sag.

Særligt koncerter er et godt samlingspunkt, når det kommer til det at indsamle. Hvis overskuddet så samtidig går til et godt formål, så er lysten endnu større. Det er live-musik med de bedste kunstnere derude, der går forrest i kampen mod cancer, det er en folkefest, og der kommer penge i kassen.

De kræver dog rigtig meget at skabe et sådant arrangement, selv når overskuddet går til et godt formål, og det er bestemt ikke alle organisationer og foreninger, der har mulighed for at gennemføre den slags.

De store, der er derude, har dog denne mulighed, og der er masser af pladser og parker i hele landet, hvor der er mulighed for at holde endda meget store arrangementer.

Tænk over kunstnerne

Det kræver samtidig nogle store navne, der kan samle mange tilskuere. Heldigvis har Danmark en stor musikscene, så det er generelt muligt at finde både bands og solokunstnere, der kan inviteres.

Igen vil rigtig mange af dem også gerne støtte en rigtig god sag, som det at bekæmpe cancer. Det vil derfor ikke være svært at finde nogen, der kan og vil.

Derefter gælder det om at sprede budskabet, for det skal ud til en bred skare, at der afholdes en koncert med et godt formål. Reklamens magt er stor, og her er der gode muligheder for at bruge ikke kun konventionelle reklamer, men også at bruge hjemmesider, bannere og sociale medier.

Der skal sælges billetter, og prisen skal være rimelig. Ja mange vil gerne støtte projektet og give til det, men skal de betale for meget, så vil mange blive hjemme i stedet.