I den bedste sendetid

I den bedste sendetid

Hvis du bliver underholdt af nogle gode studieværter, hvis du får et godt show, så giver du som regel også mere. Det er der i hvert fald noget, der tyder på, når du tænder for fjernsynet, for der er indsamling til verdens fattigste blevet stor underholdning.

Det er bestemt også et godt formål, men det kan være svært for alle de andre at få ørenlyd. Især de mindre af slagsen. Derfor gælder det om at stille op til alt. Om det er at stå frysende på landets stationer og snakke med alle dem, der kommer forbi, eller om det er et aktivt brug af sociale medier og hjemmesider, det er underordnet. Målet helliger midlet, og når der er mange, der slås om det, danskerne kan og vil give, så skal der gerne kæmpes med næb og klør.

En fælles respekt for alles sag

Der er næppe en indsamling, der ikke er til et rigtig godt formål. Der er derfor en stor respekt for hinanden og deres virke. Selvom de forskellige foreninger foretrækker deres egen gode sag, så er de ikke blege for at anerkende de andres.

Der er endda gode muligheder for at slå sig sammen til en fælles indsamling. Alle dem, der gerne vil hjælpe dem, der har cancer, om det er børn eller voksne, kan med fordel slå sig sammen. Pengene går til et godt formål, og de kan alle deles om udgifterne, der altid vil være ved den slags arrangementer.

Det sikrer, at det overskud, der bliver til hver enkel forening, bliver så meget større. Der kan også aftales en fordeling af, hvem der skal have hvilken procentdel af overskuddet. Og alle dem, der deltager, og alle dem, der giver, ved at pengene havner et rigtig godt sted.

Her hos dem, der lider af cancer. Det skaber mulighed or endnu mere forskning, som kan bringe os tættere på en kur. Den kur, som vi alle går og sukker efter. De leder stadig, de gør store fremskridt, og de penge, der bliver indsamlet, de hjælper os alle sammen mod det mål.

Det er tydeligt, at det indsamlerne helst vil, det er at blive arbejdsløse, for står de uden arbejde en dag, så betyder det, at deres mål er opnået. At cancer er noget, der hører sig fortiden til. Det er så vi kan nå dertil, at cancer er noget, der hører til i historiebøgerne, hvor vi kan læse om det side om side med kobber og pest.

Indtil den dag oprinder, så kan vi alle være med til at hjælpe, når der er indsamlinger til forskningen på området. Så dygtige læger og forskere kan have tid og midler til at arbejde sig tættere på landevindinger på dette vigtige område.