Støt Kræftens Bekæmpelse

Støt Kræftens Bekæmpelse

Der er mange steder, hvor man kan støtte nogle gode formål her i Danmark, og Kræftens Bekæmpelse er med sikkerhed en af dem. Har du for mange penge i overskud? Hvorfor så ikke støtte et rigtig godt formål, som tilmed kan hjælpe rigtig mange andre mennesker? Livet handler i høj grad om at hjælpe hinanden, og det er noget, mange ikke ved. Men vi må som mennesker også være opmærksomme på, at man ingen chancer har for at kunne hjælpe andre, hvis ikke man har hjulpet sig selv. Det er så vigtigt at hjælpe sig selv først, hvis man har penge i overskud, skal man være god til at give dem videre. Kun den, der kan give videre, er også i stand til at modtage. Og livet handler jo i mange tilfælde om overflod, men også om, at vi har alt det, vi skal have. Det er dog ingen hemmelighed, at det ikke er alle, der føler, at de har alt det, de har brug for, og når alt kommer til alt, så er der måske nok også nogen, der her i Danmark mangler et eller andet, men hvad er det egentlig, de mangler, og er det noget, de er i stand til at give sig selv? Det er ikke til at vide, men det er til hver en tid noget, der er værd at undersøge.

Ved første øjekast ser man måske ikke så mange gode grunde til at støtte et formål, og det kan der også være sine grunde til, og det er helt i orden. Det kan være, man som menneske har andre ambitioner, der skal føres ud i livet, før man på nogen måder er klar til at hjælpe andre mennesker, og så er det det, der må gøres. Hvis man eksempelvis drømmer om egen virksomhed, men måske ikke har kapitalen til det, så kan man tage et virksomhedslån, for på den måde kan man nå derhen med sin virksomhed, som man potentielt set ønsker det.

Hvad drømmer du egentlig om? Sætter du dig selv først, og er du også klar til at hjælpe andre mennesker? Hvem ved, måske er det dig, der en dag får brug for hjælp, og så vil du jo være glad for at modtage den. Hvis du kan hjælpe andre, skal du gøre det, og hvis du ikke kan, er der ingen grund til at gøre det. Det er også noget af det, man må vide, inden man kaster sig ud i det, der måske er aller vigtigst for en. For livet, der skal leves, og drømme de skal udleves, for kun på den måde får man det ud af tilværelsen, som man et eller andet sted længes efter.